Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'i Ziyaret Ettik

Okul Müdürümüz Osman GÖKTAŞ ve Ana Sınıfı öğretmenimiz Fatma Birgül BENLİKAŞ Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR'i makamında ziyaret ederek yürüttükleri eTwinning projeleri hakkında bilgi verdiler.

2019 yılında dereceye giren eTwinning projesi ile 10. Ulusal eTwinning Konferansı'nda ilimizi temsil eden öğretmenimiz Fatma Birgül BENLİKAŞ, ziyarette devam eden içerik geliştirme projelerini tanıttı. Salgın döneminde yurt dışı ortaklı projeler ile eğitime aralıksız devam edildiğini dile getirdi.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, 4 anasınıfı öğretmeni ile yürütülen, TÜRÇEV tarafından organize edilen "Okullarda Orman" adlı uluslararası proje ile kahverengi bayrak almaya hak kazanarak Türkiye geneli 126 okul arasından Nevşehir'deki ilk ve tek okul olan Nevşehir Merkez Atatürk İlkokulu idareci ve Ana Sınıfı öğretmenlerimizi tebrik etti.

30.06.2021 201

30-06-2021