ANASINIFI ÖĞRETMENİMİZ EVRİM KILIÇ'IN BAŞARISI

Anasınıfı B Şubesi Öğretmenimiz Evrim KILIÇ ve öğrencilerinin ,2020 yılı pandemi dönemi boyunca yürütmüş olduğu ''Music For Positive Thoughts'' isimli eTwinning projesi, Romanya Merkezi Destek Servisi tarafından 'Romanya Özel Ödülü'' ne layık görülerek , en iyi proje seçilmiştir. ''Müzik ruhun gıdasıdır'' sloganı ile yola çıkılan proje, pandemi süresinde, çocuklara moral olmayı ve derslerinde motivasyonu sağlamayı amaç edinmiştir.Proje, Türkiye,Portekiz,Romanya,Ürdün,Bulgaristan ülkeleri olmak üzere ,toplamda 5 ülke ortaklığı ile yürütülmüştür.14 Öğretmenin katılım sağladığı projede, ülkemizi  temsilen, anasınıfı öğretmenimiz Evrim KILIÇ ve öğrencilerinin  yer alması, okulumuz adına bir gurur olmuştur.Proje çalışmalarını aktif,özverili ve başarılı bir şekilde yürüten öğretmenimize, anasınıfı B şubesi öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı velilerimize teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

23.04.2021 208

23-04-202123-04-202123-04-2021