24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmenler Günü, bizler için çalışıp çabalayan, fedakar öğretmenlerimizin kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan,fedakar öğretmenlerimizin günü,okulumuzda coşkuyla kutlandı . Öğrencilerimiz sınıflarında çeşitli aktiviteler yaparken,günün anlam ve önemini belirten çalışmaları, sınıf ve koridor panolarında sergilediler. Kutlamaya öğle yemeği ve hatıra fotoğrafı çekimi eşlik etti.

'' Öğretmen bir muma benzer kendini tüketerek başkalarına ışık verir.'' Mustafa Kemal Atatürk

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

05.12.2021 270